Verkkopalveluiden suunnittelu

Moretag Flexbox

Yhä useammissa hankkeissa toistuvat aina tietyt tarpeet niin sisällön, kuin niiden asettelun kannalta. Rakensimme Moretag Flexbox -toiminnallisuuden peilaten yli 300 verkkosivuhankkeen yleisimpiin tarpeisiin.

Nyt tämä on tarjolla kaikille asiakkaillemme, jolloin sivustot syntyvät nopeammin ja niissä käytetään testattuja ja hyväksi havaittuja elementtejä.

Helpompi (ja edullisempi) ylläpitää

Flexbox tuo myös säästöjä ylläpidossa, sillä sen avulla pääset irti teemoista ja niiden tuomista rajoitteista. Samalla tavalla olemme irroittaneet kaiken visuaalisuuden erilliseksi tyylitiedostoksi, jota päivittämällä saadaan helposti vaihdettua koko sivuston ilmettä.

Pohjalla on käytössä Bootstrap grid, joka hoitaa responsiivisuuden, eli sen että sivusto näkyy ja toimii oikein kaikilla eri päätelaitteilla pöytätietokoneista mobiililaitteisiin.

VALO
MOBILE APP 4.0

Autoin Sinisen Meteoriitin Valo Intranetin mobiilisovelluksen käyttöliittymäsuunnittelussa. Prototyyppi on klikkailtava InVision -proto, jonka avulla asiakas voi kokeilla lähes oikean sovelluksen tapaan käyttökokemusta.

 

Ota yhteyttä

Janne Gylling
janne@moretag.fi
044-750 4444