Nopeat prototyypit

Käyttöliittymäprototyyppi tarjoaa sekä asiakkaalle että kehitystiimille toimivan version käyttöliittymästä joka avaa palvelun toiminnallisuutta ja ulkoasua.

Protoilun avulla nopeammin jotain konkreettista

Yhä useampi hanke jossa muotoillaan monimutkaisua käyttöliittymiä, aloitetaan prototyypin tekemisellä. Prototyyppi antaa koko kehitysryhmälle selkeän ja yhtenäisen käsityksen siitä mitä ollaan tekemässä ja se toimii myös sidosryhmille helppona tapana testata käytettävyyttä.

Hyödynnä protoa vaikka heti

 

Hyödynnettäessä prototyyppiä on tärkeää ymmärtää, ettei prototyyppi ole valmis tuote, eikä sen ole tarkoituskaan olla. Prototyyppi antaa viitteitä palvelun toiminnallisuuksista ja ulkonäöstä.

Tutkimusten mukaan prototyypit parantavat työmääräarvioita 50% ja vähentävät tarkennusten tarvetta 80%. Suunnitteluvaiheessa käytettävyystestaus vähentää 25% julkaisun jälkeisistä muutostarpeista.

Jos siis olet käynnistämässä uutta hanketta, ota yhteyttä niin katsotaan miten voisimme auttaa teidä prototyypin luomisessa.

Valo Mobile App 4.0

Autoin Sinisen Meteoriitin Valo Intranetin mobiilisovelluksen käyttöliittymäsuunnittelussa. Prototyyppi on klikkailtava InVision -proto, jonka avulla asiakas voi kokeilla lähes oikean sovelluksen tapaan käyttökokemusta.