Sain kirjeen

Avattava – runo joka osaa yllättää


Sain postissa kirjeen. Sellaisen perinteisen paperisen kirjeen, jonka huomioarvo oli kaikessa tässä digiajassa huomattavan erottuva. Se piti sisällään runon. Pienen, hauraan runon.

Sisältö joka kosketti sillä hetkellä. Sisältö joka vangitsi lukijansa täysin täksi pieneksi hetkeksi.

Kyseessä on Avattava nimisen yrityksen konsepti. Voit helposti tilata runon ystävällesi, rakkaallesi tai vaikkapa vielä salaisuutena pysyttelevälle ihastuksellesi. Voit myös lähettää ns. runokuun, eli vastaanottaja saa kuukauden ajan, kerran viikossa uuden runon.

Kaikista hienointa tässä on se, että et käytännössä koskaan tiedä minkä runon vastaanottaja saa. Voit valita runon eri kategorioista, mutta varsinainen lopullinen runo jää Avattavan harteille. Jotenkin uskon, että maailma tarvitsee juuri nyt jotain tällaista. Pieni hetki positiivisuutta ja toisten huomioimista.

Kaikkiaan meidän tulisi ottaa Avattavan konseptista mallia. Ennalta-arvattavuus sisällöissä on tylsää ja pieni positiivinen jännitys lopputuloksesta tuo kutinaa niin lahjan antajalle kuin saajalle. Kun luovumme kontrollista, voi lopputulos yllättää meidät itsemmekin positiivisesti.

Uskallatko heittäytyä?

Tutustu palveluun osoitteessa: www.avattava.fiJanne Gylling
keskiviikko 7 syyskuun, 2016
Kirjoitettu: bussissa

tagit
runo