Kirjoitus numero 100 – kiitos lukijoilleni


Iso kiitos kaikille teille jotka aktiivisesti käytte lukemassa kirjoituksiani. Tänne on alkanut ujot suomalaiset jo kirjoittamaan julkisesti kommenttejaankin, joten kehitystä on tapahtunut. Ja kiitos kaikille jotka olette laittaneet viestiä sähköpostiin, facebookkiin, twitteriin tai pyytäneet kaveriksi LinkedInissä.

Kirjoitan omaksi ilokseni, mutta olen kovin kiitollinen että te lukijat jaksatte käydä täällä viikosta toiseen. Palaavien määrä on valtava, mutta myös uusien lukijoiden määrä kasvaa kokoajan.

Juuri tänään käytiin keksustelua siitä että paljonko kirjoituksia vuodessa on hyvä määrä. Jos nämä ensimmäiset sata kirjoitusta on tullut viiden kuukauden aikana, on mielestäni tahtini ollut ihan siedettävä. Kirjoitan aina kun tulee jotakin mieleen, sen suuremmin stilisoimatta tai miettimättä etukäteen että mistä haluan kirjoittaa tai mitä aiheita tähä mennessä on luettu eniten. Ketään ei voi pakottaa kirjoittamaan, tai aitous häviää.

Kun puhutaan vaikuttamisesta verkossa, olen voinut jo itse todistaa sen tapahtumista. Saan kommentteja, palautetta ja kiitosta. Ihmiset oikeasti käyvät täällä lukemassa ja miettivät mitä kirjoituksillani tarkoitan. LinkedIn profiiliani on käynyt katsomassa niin monta rekrytointikonsulttia, että alan jo pelätä paljonko puhelin alkaa soimaan jos jatkan kirjoittamista samaa tahtia.

Sata on hyvä tasaluku. Montako näistä sadasta sinä olet lukenut?

Seuraavat sata kirjoitusta ovat toivottavasti yhtä mielenkiintoisia kuin tähän asti kirjoitetut. Kirjoittamalla paljon, kehittyy valtavasti kirjoittajana. Tämä näkyy ehkä kirjoittamisen helppoutena, joten veikkaan että seuraavat sata syntyvät nopeammin kuin uskonkaan.

Kiitos vielä kerran teille kaikille.Janne Gylling
tiistai 25 syyskuun, 2012


tagit
metelimedia