Muutos on välttämätöntäDigitaalinen vallankumous vaikuttaa liiketoimintoihin niin paljon seuraavien vuosien aikana, että siihen on varauduttava viimeistään nyt, tai muut ehtivät ensin. Se kuinka palveluiden sähköistyminen ja asioinnin sirtyminen verkkoon vaikuttaa jokaisen yrityksen perusliiketoimintaan on valtavaa.

Jos emme ole nyt hereillä, niin koska?

Avoimen datan mahdollisuudet räjäyttävät kokonaisia toimialoja täysin päälaelleen ja sisällöntuottajien vaikutusmahdollisuudet rakentaa täysin uusia liiketoimintamalleja asettavat haasteita isoimmillekin pelureille. Datan määrä ja sen hallinnointi, varastointi ja jakelu tuovat täysin uusia globaaleja haasteita.

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Se on välttämätöntä, sillä palvelut, ostoprosessit ja viestintä siirtyvät mobiiliksi. Kuluttajilla on käytössään ennen näkemättömiä mahdollisuuksia tutustua, vertailla, kilpailuttaa tai seurata sinun brändiäsi ilman että sinulla on välttämättä mitään vaikutusmahdollisuuksia vaikuttaa sisältöön, tai siihen mitä kuluttaja sisällöllä tekee.

Vain muutos on varmaa. Ja se alkaa tänään.

Haluatko kuulla miten sinun toimialasi voisi hyödyntää digitalisoitumisen mahdollisuuksia?

Janne Gylling


Avainsanat: brändi digitalisoituminen muutos

Lisää kirjoituksia, jos innostuit edellisestä