Taas se kirjoittaa


Edellinen viikko meni aikalailla Helsingissä ja Meeting Point hulinassa. Kun tämän viikon aloitti sairastamalla, niin äkkiä huomasi olevan jo perjantai. On tullut kirjoitetua todella vähän. Ajateltua ehkä sitten senkin edestä.

Kaveripiirissä on ollut kovaa duuninvaihto pöhinää. Syksy on selkeästi saanut ihmiset liikkumaan ja etsimään uusia haasteita. Meillä Solitalla on myös paikkoja auki, ei sen takia että joku olisi lähtenyt pois, vaan siksi että kasvu näyttää jatkuvan edelleen vaikka kilpailijolla näyttää olevan vaikeuksia. Jos haluat kuulla lisää meidän mahdollisuuksista, ole yhteydessä.

Sain tänään ihan uutta intoa kirjaprojektiini. Kun lumi alkaa tulla maahan, alkaa olla sisällys aika hyvällä mallilla hahmoteltuna. Kuten olen kirjoittanut, en todellakaan ole kirjailija tai kirjoittaja. Joten iso osa ajasta menee oikolukuun ja omien ajatusten jäsentelyyn, niin että lukijat ymmärtävät mitä ajan takaa. Iso kuva alkaa olla selkeä ja kirkas. Uskon että parin iteraatiokierroksen jälkeen tulee vielä paljon uusia ajatuksia joista voisi kirjoitella.

Jos kirjaprojekti ei innosta yhtäkään kustantamoa, painatan kirjan omaan piikkiin ja jaan sitä ilmaiseksi verkossa. Sharing is caring. Ei se ole minulta pois..

Olen peräänkuuluttanut avoimuutta, yhdessä tekemistä ja rehellisyyttä. Noiden kolmen teesin ympärillä ajattelin pyöriä ensi viikon kirjoitusten parissa. Siihen asti, moi..Janne Gylling
perjantai 21 syyskuun, 2012


tagit
metelimedia