Terveisiä TampereeltaTampereella järjestetään kerran kuussa mainonnan suunnittelijoille kohdennettu Säätiön kohtaamistapahtuma. Siellä tapaa alan edustajia ja verkottautuu tekijöiden kanssa.

Voin suositella kyseistä tapahtumaa, ja jos kiinnostuit niin kysele vaikka minulta lisää tapahtumasta ja ajankohdista.

On hauska nähdä että Tampereellakin on intoa ja halua tutustua muihin tekijöihin, samalla kun voi etsiä uusia kumppaneita tai työntekijöitä.

Yksi silmäänpistävä piirre täällä härmässä kuitenkin on. Ainakaan tällä kertaa ei tapahtumassa ollut pätkääkään tiedon jakoa. Yhteistyöstä ja verkottautumisesta on kyllä puhetta, mutta konkreettinen yhdessä tekeminen tai porukalla asioista haastaminen jäi melko vähälle.

Yhteistyöstä on helppo puhua, mutta jos mentaliteetti on että jaettu tieto on menetetty tieto, on mahdollisuudet aika haastavat todelliseen kumppanuuteen.

Iso kiitos Mediaportaalle, Oivallukselle, Perjantaille, i2:n Samille ja Alppirannan Samin uudelle yritykselle. We Are Home vaikutti mielenkiintoiselta ja Trustissa ollut heppu oli selkeästi alan miehiä.

Tätä kaivataan lisää. Tapaamisia, keskustelua ja aktiivista kohtaamista. Suunta on selkeästi oikea.

Kiitos kaikille osallistujille, ensi kuussa taas nähdään.

Janne Gylling2 thoughts on “Terveisiä Tampereelta

  1. Tämä on kyllä kovin tervetullut uusi foorumi, jota monet varmaan ovat vuosien saatossa suunnitelleet ja kaivanneet, hyvä että Säätiö otti tässä roolin ja pisti homman käyntiin. Itsekin olen ihmetellyt miten vähän meillä on yhteisiä verkottumistilaisuuksia täällä Tampereella, mainonnan viikko kerran vuodessa on niitä ainoita.

    Ystävämme sosiaalinen media on tässä hienosti tukena, ja uskaltaisinpa väittää että tuon Facebook-ryhmän kautta jokunen henkilö on jo löytänyt työpaikankin. Ehkä tuo ideoiden jaon puute on vielä alkukankeutta, joka toivottavasti karisee kun porukka oppii paremmin tuntemaan toisensa.

    Koitanpa itsekin ensi kerralla vihdoin päästä paikalle.

  2. Hei, kiitos kiitos. Jotain kohtuu maagista illlassa kuitenkin oli. Sillä heti aamulla kilahti iloinen tieto YTJ:n palveluun yritykseni kelpuuttamisesta yhteistörekisteriin ja tietty kaupparekisteriin.

    Vähäinen osallistujamäärä syksyn ensimmäiseen tapaamiseen selittyy alkukankeudella, mutta uskon ihmisten heräävän taas tähän mahdollisuuteen jo ensi kerrasta lähtien. Mahdollisuus muuttaa lähtee itsestä, meistä.

Comments are closed.