Nopeammin ajatukset verkkoon

Uskalla sanoa se ääneen


Kävimme äsken hienoa dialogia Twitterissä verkossa näkyvistä ”viiden minuutin blogeista”. Kun Minna kirjoitti niin ansiokkaasti oman versionsa, ajattelin kerrankin kokeilla, että miltä tuntuu käyttää kokonainen viisi minuttia kirjoittamiseen. Täytyy nimittäin myöntää että tämänkin blogin osa jutuista on kynäilty todella nopeasti.

Itseasiassa Digitalist Networkin blogiin kirjoittamani juttu syntyi aikanaan myös parissa minuutissa, ja se nousi yhdeksi luetuimmista ja jaetuimmista.

Itse olen huomannut siis omassa kirjoittamisessani, että nopeus on tavallaan valttia. Kun on varma omasta asiastaan ja mielipiteestään, ei yleensä kirjoittamiseen mene aikaa juurikaan. Parhaina päivinä on tullut kirjoitettua jopa viisi kertaa tähänkin blogiin. Nopeita, lyhyitä ja helposti luettavia juttuja. Ja toisaalta, ”verkossa enemmän on enemmän”. Ei siis kannata pantata turhaan juttujaan..

Sano mitä ajattelet

Olen yrittänyt peräänkuuluttaa rohkeutta olla esillä omien mielipiteidensä kanssa. Jokainen asiantuntijan pitäisi pystyä tuottamaan näkemyksiään tekstimuotoon. Uskalla siis sanoa rohkeasti ääneen asiasi. Verkossa saa, ja pitääkin olla kaupallinen. Taisit Minna juuri myydä pari lippua teidän tapahtumaankin. Sosiaalinen voima on meidän kaikkien käytössä – miten sinä haluat sitä jatkossa hyödyntää?

Ai niin, käy tsekkaamassa http://www.commerceday.fi/ 😉Janne Gylling
tiistai 23 elokuun, 2016
Kirjoitettu: bussissa

tagit
verkkoläsnäolo Viestintä