50 mahdollisuutta


Tämä vuosi on ollut ihan alusta lähtien aikamoista kiirettä. Duunissa riittää hommaa ja alkuvuonna tapahtuu paljon.

Palkkasimme vuonna 2013 noin 50 uutta solitalaista, eli työllistämme nyt siis yhteensä 283 henkilöä. Kasvu näyttää jatkuvan edelleen, joten tänäkin vuonna haluamme tarjota työtä ainakin 50:lle lisää.

Omasta mielestäni on todella hienoa, että voimme tällaisena aikana, kun isot kilpailijamme vähentävät väkeä jatkuvasti, palkata lisää ja antaa työtä kymmenille suomalaisille. Uskon että ohjelmistosuunnittelua voi todellakin tehdä kotimaassa ja olla samalla jatkuvasti kannattava.

If you hate Mondays, you are doing the wrong job

Dinglen porukka twiittasi tuon tässä jokunen viikko sitten. Siinä kiteytyy hyvin se, miten myös itse näen työnteon. Töissä pitää olla hauskaa, mutta samalla pidän haasteista. Ei arki tarvitse olla aina helppoa mutta haluan uskoa, että meillä Solitalla ihmiset haluavat tulla töihin jokaisena maanantaina.

Etulinjassa päivittäin

Haluaisitko olla rakentamassa suomalaista menestystarinaa? Palkkaamme siis 50 hyvää tyyppiä Tampereen ja Helsingin toimistoillemme. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on aidosti hyviä tyyppejä töissä ja tahdomme lisää kaltaisiamme joukkoomme.

Verkkosivuillamme on avoinna joitakin paikkoja, mutta haemme myös täysin erilaisiin tehtäviin sopivia kavereita. Rakennetaan yhdessä sellainen positio josta olet aina unelmoinut ja etsitään sellaisia asiakkuuksia joissa olet aina halunnut toimia.

Etuja pitkin vuotta

Meillä on käytössä lounassetelit ja liikunta- ja kulttuurisetelit, aivan kuten monessa muussakin paikassa. Sen lisäksi järjestämme useita loistavia henkilöstötapahtumia pitkin vuotta. Järjestämme koulutusta niin sisäisesti kuin ulkopuolisille, sekä käymme poimimassa uusia ajatuksia ulkopuolisista koulutuksista niin Suomessa kuin ulkomailla.

Meillä voi ihan rauhassa ottaa kesken päivän erän NHL:ää tai biljardia, sillä pienet tauot katkaisevat mukavasti arkista aherrusta.

Tutkitusti hyvä paikka

Olemme pärjänneet Great Place to Work -tutkimuksessa aika hyvin jo useampana vuotena. Ehkä se kertoo jotain meidän yrityskulttuurista ja työntekijöiden viihtyvyydestä. Toki vaihtuvuuttakin on, mutta ainakin omasta mielestäni se on ihan luontevaa. Toisaalta aika moni lähteneistä palaa takaisin parin vuoden sisään.

Olemme tehneet viimeisen vuoden aikana aika huikeita juttuja. Kaikista projekteista ja asiakkuuksista emme voi huudella ääneen netissä, mutta sen voin luvata että meillä saat tehdä töitä johtavien Suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluaisit muuten kuulla lisää siitä mitä oikeasti teemme, ota rohkeasti yhteyttä. Ohjaan kysymyksesi meillä sellaiselle tyypille joka tekee arjessaan sellaista duunia jota kysymyksesi koskee. Saat vastauksena täysin aitoja kommentteja, ilman minkäänlaista suodatinta.

 

17.1.2014
Janne Gylling, Head of Marketing, Solita OyJanne Gylling
perjantai 17 tammikuun, 2014


tagit
Markkinointi tavoitteet Työ Viestintä