Ensimmäisiä askeleita


Duunin vaihtaminen on aina mielenkiintoista. Olipahan M&M:n jutussa joku käynyt kommentoimassakin että kuudes duunipaikka on 35 vuotiaalle paljon. Olisi käynyt katsomassa mun cv:tä niin olis nähnyt että tämä on minun yhdestoista firma jossa olen töissä.

Mistä se johtuu? Vuonna 2007 voitettu Cannes Lions Young Creative Finland -titteli auttoi asiassa aika paljon. Se avasi uusia mahdollisuuksia juuri sillä hetkellä kun olin ajatellut olla pidempään paikallaan. Muutamien vaiheiden kautta siirryin perustamaan i2:sta, joka käy ja kukkuu edelleen Tampereella ja Helsingissä. Solitalla ehdin olla kolme vuotta, kunnes Flockler veti mukaansa.

Olen luonteeltani etsijä. Kuljen mielenkiintoisten asioiden perässä ja kyllästyn jos pitää olla paikallaan.

Nyt on ensimmäinen viikko menossa Flocklerilla. On ollut hienoa nähdä kuinka motivoituneita työkavereita löytää ympäriltään. Heti ensimmäisellä viikolla on lyöty kalenteriin kohtalainen määrä konsultointia ja asiakaskäyntejä, mutta sopii loppuviikkoon myös työporukan kanssa tehtävä viikonloppureissu Müncheniin. #einekleinereise

Mitä sitten nykyinen duuni pitää sisällään?

Siitä tulen varmasti kirjoittelemaan tänne aika paljon. Ajattelin että tällä kertaa lyhyt video voisi kertoa paremmin siitä että minkälaisen tuotteen ympärillä pyörimme.

 Janne Gylling
keskiviikko 12 marraskuun, 2014
Kirjoitettu: bussissa

tagit
Elämä Ensivaikutelma flockler Markkinointi verkkoläsnäolo video