4kk, 80 kirjoitusta ja 13.000 käyntiä – Missä ollaan nyt?


Verkko on ihmeellinen maailma. Aloitin tämän blogikirjoittelun neljä kuukautta sitten ja siinä ajassa on ehtinyt tapahtua jo paljon. Kävijämäärät ovat nousseet joka kuukausi ja nyt tässä kuussa on tuosta 13.000 vierailusta tullut 6.000. Eli on ollut hauska huomata kuinka suuri vaikutus on sillä kun vaan aktiivisesti tuottaa ja jakaa sisältöä. Viimeinen tuhat tuli parissa päivässä.

Joku voisi väittää että spämmään omaan verkostooni näitä liikaa. Toisaalta, olen huomannut että kävijämäärä nousee täysin sen mukaan että paljonko näistä kirjoituksistani huutelen verkossa. Aina joku uusi huomaa jotain ja tulee lukemaan.

Olen saanut uusi Twitter seuraajia. Lukumäärä on pieni suhteessa siihen paljonko kaikkiaan Twitterin kautta tänne tullaan. Pari kommenttia Jollasta tuotti heti 500 kävijää saitille. Ihmisiä siis kiinnostaa. Linkedin on selkeästi sellainen kanava, ihan todistetusti, että sieltä tulevat lukijat viihtyvät täällä pidempään.

Verkkoläsnäolo ja löydettävyys on kasvanut huomattavasti. Minuun alkaa törmäämään jo useammalla hakusanalla ja se on osoistusta vain siitä että mitä enemmän tuottaa sisältöä, sitä paremmin blogi indexoituu Googleen.

Kiitos kommenteista ja viesteistä joita on tullut tämän ensimmäisen 4 kuukauden aikana. Kirjoittaminen jatkuu. Kunhan saan ulkoasun viilattua uuteen uskoon, niin sisältö tulee kasvaman entisestään.

”Metelimedia – pidä ääntä itsestäsi” -kirja alkaa syntymään ja sisältö hahmottumaan. Kirjoittelen sen statuksesta enemmän vielä tässä loppuvuoden aikana.

Kiitos siis teille kaikille ja tervetuloa aina vaan uudestaan ja uudestaan.

 

– Janne Gylling

 

 

EDIT: 5. helmikuuta 2015. Yli 280 kirjoitusta kasassa ja kuukausittain 20.000 käyntiä blogissa. Ei mennyt hukkaan kirjoittaminen.Janne Gylling
torstai 30 elokuun, 2012
Kirjoitettu: bussissa

tagit
brändi digistrategia Markkinointi metelimedia Sisältö Sisältöstrategia tavoitteet verkkoläsnäolo Viestintä